Zdrowie z beczki – warto docenić kapustę kiszoną | Już Hipokrates zachęcał do jedzenia kiszonej kapusty :)

Jestem już po lekturze 115 zgłoszeń, które w tej edycji spłynęły do konkursu Popularyzator Nauki. I jak co roku – jestem niezwykle wzruszona. To niewiarygodne, ilu mamy wspaniałych popularyzatorów, którzy swój czas, talenty poświęcają innym – pokazując, jak piękna i fascynująca jest nauka.

Źródło: Zdrowie z beczki – warto docenić kapustę kiszoną | Aktualności o polskiej nauce, badaniach, wydarzeniach, polskich uczelniach i instytutach badawczych

Advertisements
  1. Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: