Cukier Muscovado – zdrowa alternatywa dla białego cukru – Kuchnia – WP.PL

Ma słodki, karmelowy smak, podobny do miodu. Odznacza się intensywnym aromatem melasy. Przez ostatnie dziesięciolecia drobnokrystaliczny cukier Muscovado był jednym z najbardziej znanych towarów eksportowanych podchodzących z Filipin. Warto się nim zainteresować, bo to produkt pełnowartościowy, dobrze wpływający na zdrowie.

Źródło: Cukier Muscovado – zdrowa alternatywa dla białego cukru – Kuchnia – WP.PL

Reklamy
  1. Dodaj komentarz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: